Vad hände egentligen i USA 11 september 2001 ?

Den danske kemisten Niels Harrit höll föredrag på ABF-huset i centrala Stockholm 13 februari 2013. Föredraget handlade om vad som egentligen hände i USA den 11 september, alltså för 12 år sedan. 

Niels Harrit är assoc. professor vid Köpenhamns universitet. Vi rekommenderade våra medlemmar att gå och lyssna, eftersom hans föredrag enligt mångas uppfattning är ett av de bästa man hört.

Ämnet han behandlar är inte mindre intressant. Niels Harrit är vetenskapsman och allt han uttalar sig om baserar han på fakta - explosive evidence. Han har vigt sitt liv åt att åka världen runt för att berätta om det han och andra har tagit reda på. Därför att han anser att alla borde känna till det och därför att händelserna 11 september 2011 i New York troligen är de enskilt viktigaste politiska händelserna sedan andra världskriget. De militära kostnaderna har skjutit i höjden sedan dess i kriget mot terrorism. Men terrorismen har bara fortsatt att öka och vi lever i en otryggare värld. Läs sammanfattningen av hans mycket förtroendeingivande föredrag här.    

Arrangör var föreningen SARA, som ger ut tidskriften Vetenskap 2000.
"Allt som står i tidningar är inte sant." Det hävdar inte minst denne utgivare med stort eftertryck. 

Vill du veta mer

På svenska

Vaken

På engelska:

911 Truth
Reinvestigate 911
911 Blogger
911 Research
WTC Building 7
911 Review
911 Studies
911 Documents
911 Speak out